A környék

Bio Flexum Termál gyógyfürdő

Hegyeshalom az osztrák határ közelsége miatt ideális kiindulópont egy környékbeli kiránduláshoz, kerékpáros túrához vagy bevásárlókörúthoz Ausztria legnagyobb és legnépszerűbb bevásárlóközpontjaiba. Ehhez pedig az autópálya melletti Autohof Hotel ideális tranzitszállás és kiindulópont.

Hegyeshalom
Bár Hegyeshalom leginkább az államhatár közelsége és az közlekedési útvonalai miatt nevezetes, a városban járva számos látnivaló akad. Népszerű a turisták körében a katolikus és az evangélikus templom, a Stettni-tó és a közeli Bányató, valamint a régi határátkelőhely is.

Mosonmagyaróvár
Bár a Hegyeshalomtól alig 10 km-re található várost a történelem során többször feldúlták, a 30 000 lakosú Mosonmagyaróvár mégis rendkívül színes történelmi látnivalókban. Tegyetek egy nagy sétát a Fő utcán, és üljetek be az egyik barátságos kávézóba. Ha pedig egy kiadós, magyaros ebédre vágytok, a termálfürdővel szemközti Hársfa Éttermet semmiképpen ne hagyjátok ki.

Bio Flexum-Termál Gyógyfürdő
Bár az Autohof Hotelben wellness, jakuzzi, szauna vagy medence nincs, a közeli Mosonmagyaróváron mindez megtalálható. Sőt! A kisváros meghatározó turisztikai vonzereje a Bio Flexum-Termál Gyógyfürdő, amelynek gyógyvizét mozgásszervi, idült gyulladásos, gyomor- és bélbetegségek gyógyítására alkalmazzák. A fürdő elismert gyógyvize Európa öt, legjobb hatásfokú gyógyvize közé tartozik.

Szigetköz
A Duna és a Mosoni-Duna által határolt 375 km2-es területe, a Szigetköz Magyarország legnagyobb szigete, ahol egyedülállóan változatos élővilággal találkozhatnak az erre kirándulók. A fás, vizes és mocsaras környék olyan védett állatoknak ad otthont, mint a nyuszt, a vidra, az északi pocok vagy a hód, de a növényvilága is bámulatosan szép.

Fertő-tó
Hegyeshalomtól csupán 20 km-re található Közép-Európa harmadik legnagyobb tava, a Fertő-tó, amely rendkívül népszerű a kerékpározók körében. A teljesen kiépített kerékpárutak miatt sokan vállalkoznak fertőkerülő bicajostúrákra, amelyhez kitűnő kiidnuló lehet az Autohof Hotel. A Fertő-tó vize nyáron akár 30 fokosra is felmelegszik, kiépített strandja miatt ezért is érdemes felkeresni.

Schwechat repülőtér
Bécs nagyforgalmú repülőtere csupán 55 km-re található a hoteltől, így egészen kora hajnali gépindulás esetén is gyorsan, problémamentesen közelíthető meg.

Parndorf Fashion Outlet
A Hegyeshalomtól 30 km-ra található Parndorf Fashion Outlet az A4-es autópályán haladva rendkívül gyorsan megközelíthető. A több mint 100 óriási divatmárka üzleteiben 30-70% kedvezménnyel vásárolhatsz hétköznapi ruhákat, sportfelszereléseket, szabadidős ruházatot, cipőket és kiegészítőket.

Shopping City Süd
A 173 000 m2 alapterületű Shopping City Süd Európa egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, ahol több mint 330 üzlet várja a vásárlókat. A kínálatban a legnagyobb világmárkák termékeit, igazi osztrák különlegességeket és a legnagyobb multik aktuális termékeit is megtalálod. Hegyeshalomról indulva az SCS az A4-es autópályán alig 1 óra alatt elérhető.

Pozsony
Szlovákia fővárosa 35 km-re található Hegyeshalomtól, és az M15-ös autópályán gyorsan és egyszerűen elérhető. A város történelmi látnivalói, gyönyörű belvárosa és nevezetességei fantasztikus élményekkel ajándékozzák meg a városba látogató turistákat.

Határmenti tranzitszállást keresel? Foglalj szállást Hegyeshalomban, az Autohof Hotelben!

Vendégeink mondták

Elérhetőség

Az Autohof hotel egy kényelmes, tiszta, csendes TRANZITHOTEL az autópálya mellett, hatalmas őrzött, bekamerázott parkolóval és biztonsági rendszerrel. És csak akkor lesz jó választás, ha pont ilyet keresel!

9222 Hegyeshalom, Miklóshalmi u 1.

autohof2014@gmail.com(only message, no reservation)