Bio Flexum Termál gyógyfürdő

Mosonmagyaróvár legnépszerűbb turisztikai célpontja kétségkívül a hét különböző méretű és hőfokú medencével rendelkező Bio Flexum Termál Gyógyfürdő. A Hegyeshalomtól csupán 10 km-re található fürdő télen és nyáron is nyitva tart, így az év bármely szakában tartalmas és élvezetes kikapcsolódást ígér a gyógyulni vágyók számára.

A gyógyfürdő termálvizét Európa 5 legjobb hatású gyógyvize közé választották. Összetételének köszönhetően kimondottan ajánlott mozgásszervi, idült gyulladásos, valamint gyomor- és bélbetegségek esetén.

A 26 és 38 fok közötti hőmérsékletű medencék vize között bárki megtalálja a számára megfelelőt. A gyógyító víz mellett a szinte állandó északnyugati vagy délnyugati szél is a gyógyulást támogatja, tiszta, friss levegőt hozva a fürdő területére.

A gyógymedencék hatása különböző gyógykezelésekkel is kiegészíthető, mint pl. a medencefürdő, szénsavas fürdő, súlyfürdő, víz alatti vízsugár-masszázs, gyógymasszázs, oxigénterápia vagy iszappakolás.

A mosonmagyaróvári gyógyfürdő a pihenés, kikapcsolódás és gyógyulás ideális helyszíne.

Foglalj szállást a közeli Autohof Hotelbe, és élvezd a termálvíz gyógyító hatásait!

Vendégeink mondták

Elérhetőség

Az Autohof hotel egy kényelmes, tiszta, csendes TRANZITHOTEL az autópálya mellett, hatalmas őrzött, bekamerázott parkolóval és biztonsági rendszerrel. És csak akkor lesz jó választás, ha pont ilyet keresel!

9222 Hegyeshalom, Miklóshalmi u 1.

autohof2014@gmail.com(only message, no reservation)