10 ok, amiért a hegyeshalmi Autohof Hotel a legkiválóbb tranzitszállás

 • Van 10 komoly érvünk, hogy miért az Autohof Hotelt válaszd az M1 és A4 autópálya mellett
 • Az osztrák határ menti Autohof Hotel verhetetlen ajánlattal várja az átutazókat, amik közül most 10-et emeltünk ki nektek

Shopping, kirándulás, városlátogatás Bécsbe? Nem kell egy zsúfolt buszon végig szenvedned a napot, hiszen gyorsan és egyszerűen megszállhatsz a hegyeshalmi Autohof Hotelben. Az M1 és A4 autópályák menti tranzitszállás a vendégértékelések alapján az egyik legkedveltebb átutazó szállás. És, miért érdemes ezt a hotelt választanod?

 1. Mert a szobák tágasak, kényelmesek, légkondicionáltak, és a tévé és wifi mellett ásványvíz, tea és kávé is szolgálja a kikapcsolódásod!
 2. Mert a vendégértékelések alapján a legkedvesebb és mindig segítőkész személyzet áll a rendelkezésedre!
 3. Mert akár autóval, akár kerékpárral érkezel a kirándulás előtt, biztonságos, zárt parkolók várnak a hegyeshalmi hotelben!
 4. Mert külön kisbolt és a la carte étterem gondoskodik arról, hogy remek árakon, maximális elégedettséggel töltsd el ezt a kis időt.
 5. Mert könnyen megközelíthető mind az M1 autópálya, mind az A4 autópálya felől!
 6. Mert az Autohof Hotelből olyan célpontokat érhetsz el gyorsan és könnyedén, mint Mosonmagyaróvár, Bécs, a Fertő-tó, a Pandorfi Outlet, Pozsony, vagy a Shopping City Süd!
 7. Mert az átlagos tranzitszállásoknál sokkal kényelmesebb 2, 3 és 4 fős szobák várnak!
 8. Mert a kerékpárosok külön kedvezményt kapnak!
 9. Mert a kényelem mellett vendégeik a tisztaságot és igényességet emelték ki, és a nyugodt pihenést!
 10. Mert állítólag a környéken itt, az osztrák határ menti Autohof Hotelben a legjobb a pizza!

Ha a felsoroltak nem elegek a döntésben, látogasd meg bátran a honlapot, a galéria garantáltan meggyőz majd, hogy az autópálya menti hotelek legjobbika a 2016-ban felújított Autohof. Bátran jelentkezz be online: http://www.hegyeshalomhotel.hu/. Határtalan kényelemmel várunk a határ mentén!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük