Határtalan kényelem a határ mellett – Autohof Hegyeshalom, a legjobb választás

  • Az Autohof Hotel az M1 és A4 legmenőbb választása számodra, ha a tökéletes autópálya melletti hotelt keresed
  • Kényelem, és határtalan vendégszeretet az osztrák határ mellett: ez az Autohof Hotel Hegyeshalom

Utazni mindenki szeret, akár csak ide a szomszédos Ausztriába. Rengeteg a kirándulási, túrázási lehetőség, de van, akik vásárolni mennek az outletekbe, míg a családok és iskolás csoportok felfedezik maguknak Bécset. Nekik kínál tökéletes szállást az osztrák határ menti hotel, az Autohof. Az autópálya melletti hotel az évek során kivívta a vendégek elismerését, és erről számos visszajelzés tanúskodik. Az M1 autópálya melletti hotelt sokan úgy emlegetik, mint a legkényelmesebb, legtisztább szálláslehetőséget, ha az ember átutazóban van, és megpihenne. A szálloda ugyanis minden nap friss ágyneművel, törölközővel, pipere cikkekkel és természetesen saját fürdőszobákkal kényezteti vendégeit. Emellett sík képernyős tévé és nagyon stabil wifi várja a hegyeshalmi hotelbe látogatókat. Van tea és kávé a szobákban, amelyek klimatizáltak. Az osztrák határ menti hotel ezenkívül biztonságos, zárt parkolóval és kerékpár tárolási lehetőségekkel is a rendelkezésedre áll. A tökéletes tranzitszállás 2, 3 és 4 fős szobákat kínál, ahol a pihenésed garantált lesz, az autópálya zaja sem fog megzavarni és reggel frissen folytathatod utad, akár Bécs felé, akár egy kerékpártúrára. Az A4 melletti hotelhez a la carte étterem és kisbolt is tartozik, hogy tényleg teljes körűen élvezhesd azt a kis időt, amit itt eltöltesz.

Ha pedig annyira megtetszett, hogy elidőznél még egy napot a hegyeshalmi környéken, figyelmedbe ajánljuk a hoteltől gyorsan elérhető Mosonmagyaróvárt, amely csodálatos wellness lehetőséget kínál Bio Flexum-Termál Gyógyfürdőjével, illetve Magyarország egyik legfinomabb éttermét, a Hársfa Éttermet is kipróbálhatod!

Az autópályáról könnyen megközelíthető hotel még senkinek nem okozott csalódást, így neked sem fog. Keresd fel a http://www.hegyeshalomhotel.hu honlapot és miután megcsodáltad a gyönyörű szobákat, vedd fel online a kapcsolatot az Autohof Hotel Hegyeshalommal!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük