Nem bántam meg, hogy az Autohof Hotelban szálltam meg! A legpraktikusabb tranzithotel, amit valaha tapasztaltam!

  • Mióta a hegyeshalmi Autohof Hotelben szálltam meg két éjszakára, azóta mindent ehhez mérek! A legjobb ár-érték arányú szálló, ráadásul nagyon vendégszeretőek.
  • Csak ajánlani tudom az osztrák autópálya menti Autohof Hotelt, mert a legigényesebb tranzithotel, ahol valaha aludtam, ráadásul imádtam az éttermük konyháját!

Szeretek utazgatni, és a legtöbbször valamilyen közeli helyet fedezek fel magamnak. Ha tehetem inkább autóval megyek, hiszen az autópályán mindig gyorsabb, nem vagyok senkihez kötve, nem kell alkalmazkodnom, vagy egy zsúfolt buszon kibírni mások rigolyáit. A barátommal elterveztük, hogy a nyáron megkeresett kis vagyonunkat elverjük Bécsben, és felfedezzük magunknak az osztrák kultúrát. Meg persze az éjszakai életet. Ő viszont eléggé természetmániás így, és ragaszkodott hozzá, hogy valamilyen egyéb látnivalót is keressünk majd fel, ne csak turistáskodjunk. Így eldöntöttük, hogy több napra megyünk, visszük magunkkal a bringákat is, de nem egy osztrák hotelre adjuk ki az összes megkeresett zsetont. Szóval a tervek mellé már csak egy jó szállás kellett, ami nem viszi el az összes vagyonunkat. Így találtam az M1 melletti hotelre, az Autohofra, Hegyeshalomnál. Szinte hihetetlen volt, hogy mennyire jól néz ki, de semmit sem tagad meg abból, hogy tranzithotel. Minket nem érdekelt volna amúgy sem a luxus, de a képek láttán elámultunk, milyen jól felszerelt a hely. A leírásban pedig nagyon őszinték voltak, ők nem a Hilton, és kamion parkoló is van mellettük, ennek ellenére a legnagyobb szeretettel várnak mindenkit. Nem is haboztunk, lecsaptunk az online foglalásra, és nem bántuk meg, hogy az autópálya menti hotelben vertünk tanyát. A személyzet kedves volt, a szoba tiszta és tök jól felszerelt, az éttermükben isteni pizzát ettünk az első este. Arról nem is beszélve, hogy a bringákat és a kocsit is volt hol tárolni, biztonságban. Az A4 menti szállásunkról már könnyű volt Bécsbe jutni, a második nap pedig átkirándultunk Mosonmagyaróvárra. Annyi vidám élményt gyűjtöttünk be, hogy másoknak is csak ajánlani tudom ezt az egészet. Én biztosan máskor is a hegyeshalmi Autohof Hotelt választom, ha a környéken járok, mert így jöttünk ki a legjobban, miközben kiválóan tudtunk pihenni, és a legjobb ellátásban volt részünk.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük